Студентки факультету аграрного менеджменту Дарина Лукашук і Тетяна Васильчук – призери «Зимової фантазії»

13 лютого 2017 року

     11 лютого цього року в м. Києві відбувся ХІІ Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької творчості «Зимова фантазія» в рамках проекту «Квітуча Україна за безхмарне небо для дітей». Він проходив за підтримки Міністерства культури України, місцевої державної адміністрації, Міжнародної європейської асоціації фольклорних колективів, Всеукраїнського товариства «Просвіта» та інших.

     Серед учасників фестивалю нагороди виборювали студентки факультету аграрного менеджменту НУБіП України: Лукашук Дарина (другий курс) та Васильчук Тетяна (перший курс). Незважаючи на потужну конкуренція серед учасників наші дівчата не просто гідно представили ВНЗ, але й вибороли першу та другу премії у номінації «Естрадний вокал».

     Як зазначила доцент кафедри культурології Ірина Войтюк, яка готувала дівчат до виступу на фестивалі, що призові місця на таких формах даються надзвичайно важко оскільки в них беруть участь велика кількість обдарованих учасників і успішний виступ в них це – копітка робота і перемога, в першу чергу, над собою. Крім того, важливим є те, що студенти Університету своїми здобутками за його межами примножують його славу, покращують імідж ВНЗ та додають свою «лепту» до профорієнтаційної роботи серед молоді, яка ще не визначилася де хоче отримати вищу освіту. Ірина Віталіївна та дівчата, також, висловила подяку адміністрації Університету за всебічне сприяння щодо участі у фестивалі.

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook