Відбулись збори трудового колективу Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого

11 лютого 2017 року

     У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого пройшли збори трудового колективу щодо підсумків роботи закладу за 2016 рік та визначення основних завдань на 2017 рік.

     Директор коледжу Володимир Глова представив звіт «Про результати діяльності Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого у 2016 р. та завдання колективу у 2017 р.». Серед досягнень трудового колективу – виконання запланованих стратегічних завдань на 2016 рік у повному обсязі, встановлення нової платформи об’єктно-орієнтованого динамічного середовища «Moodle», систематизовано електронну базу навчально-методичних матеріалів викладачів на сервері коледжу, оновлення комп’ютерного забезпечення та фонду навчально-методичної літератури, придбання матеріалів для ремонту житлових блоків в гуртожитку. Завершуються також роботи з проведення інвентаризації земель, які знаходяться в користуванні коледжу.

     Очільник коледжу звернув увагу і на проблеми. Так, не в повній мірі забезпечується використання ліцензійних обсягів підготовки фахівців за спеціальностями «Фінанси, банківська справа і страхування», «Комп’ютерна інженерія» ОКР «Молодший спеціаліст», потребує покращення робота по залученню абітурієнтів для навчання у коледжі на умовах контракту, недостатньо інтенсивно здійснюється оновлення матеріально-технічної бази навчально-виробничої частини коледжу, педагогічні працівники недостатньо ефективно використовують можливості надання консультаційних та дорадчих послуг для населення регіону.
     Було представлено також конкретні завдання зусіх напрямів роботи на 2017 рік, аби коледж залишався конкурентноздатним на ринку освітніх послуг.

    

    

     У обговоренні взяли участь заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк, завідувач економічного відділення Л.В. Стрільчук, голова ради гуртожитку Д.П. Головацький, голова студентської профспілкової організації Г. Петрів, методист коледжу Н.Я. Деркач, завідувач відділу практичної підготовки О.П. Слободян.

     Учасники зборів схвалили звіт директора Володимира Глови та обрали його делегатом на університетську конференцію трудового колективу.

І. Костур 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook