В університеті розпочали роботу курси підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Держпродспоживслужби

9 лютого 2017 року

З 6 лютого 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, а також керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за двома напрямами «Управління Держпродспоживслужби» і «Завідувачі вірусологічними відділами, головні, провідні фахівці, лікарі ветеринарної медицини-вірусологи».

В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації приймали заступник директора ННІ післядипломної освіти, д. с.-г. н., професор Пабат Віктор Олексійович і заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти, к.вет.н., доцент Бойко Григорій Васильович.

В розрізі занять було проведено профорієнтаційну роботу серед слухачів. Їх, як роботодавців, було ознайомлено з особливостями вступу до НУБіП України та перевагами навчання в нашому університеті.

Також наголошено про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

Викладачі кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка НУБіП України професор Рудик Станіслав Костянтинович (д. вет. н., заслужений працівник народної освіти України, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки) і доцент Стегней Микола Михайлович у музеї анатомії факультету ветеринарної медицини провели заняття «Історія ветеринарної медицини. Музейна справа у ветеринарній медицині».
 
Якубчак Ольга Миколаївна, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП України, ознайомила слухачів із засадами та порядком здійснення державного контролю за харчовими продуктами і повноваженнями та обов’язками державних інспекторів; вимогами законодавства ЄС та Кодексу Аліментаріус щодо безпечності та якості харчових продуктів.

Мазур Тетяна Василівна, завідувач кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології НУБіП України, ознайомила слухачів з правилами біобезпеки та біозахисту в лабораторній справі.


 

 

Заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань

післядипломної освіти,кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook