Конференція трудового колективу

22 лютого 2017, 14:00
актова зала, навчальний корпус №3

     22 лютого 2017 року о 1400 в актовій залі навчального корпусу №3 відбудеться конференція трудового колективу.

Проект

Порядок денний

  1. Звіт ректора НУБіП України про результати діяльності університету у 2016 році та затвердження завдань на 2017 рік. Доповідає ректор університету, Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  2. Про виконання колективного договору між адміністрацією НУБіП України і працівниками університету у 2016 році. Доповідає голова профкому Тарасенко Ростислав Олександрович.
  3. Про укладання колективного договору між адміністрацією НУБіП України і працівниками університету на 2017 - 2019 рр. Доповідає голова профкому Тарасенко Ростислав Олександрович.
  4. Про внесення змін до «Положення про оплату праці працівників НУБіП України». Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про затвердження комісій: з трудових спорів; з охорони праці; з соціального страхування. Доповідає голова профкому Тарасенко Ростислав Олександрович.
  6. Про затвердження виборних представників до складу вченої ради НУБіП України. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  7. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook