НУБіП розширює коло партнерів: підписано меморандум з Інститутом Глобальних трансформацій

6 лютого 2017 року

     6 лютого, у перший день весняного навчального семестру, який, до речі, видався досить сніжним, до університету завітав народний депутат України, голова наглядової ради Інституту Глобальних трансформацій Сергій Тарута.

    Під час діалогу ректор Станіслав Ніколаєнко представив гостю структуру університету, ознайомив з його матеріально-технічною базою, окреслив перспективні напрямки наукових досліджень. Сергія Олексійовича зацікавили розробки ННІ лісового та садово-паркового господарства, енергетики, автоматики і енергозбереження, в галузях біотехнологій, аквакультури, ветеринарної медицини, генетики тощо. Присутня на зустрічі завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук представила перспективи співпраці в сфері економіки.

     Сторони підписали меморандум про співробітництво в сфері науково-дослідної та інноваційної діяльності. Він має на меті залучення провідних фахівців з питань економіки для підвищення ефективності і якості досліджень та впроваджень їх результатів в державну політику України. Університет та Інститут Глобальних трансформацій вбачають співпрацю у розробці і здійсненні заходів щодо створення умов для розвитку діалогу в експертному середовищі та налагодженні комунікацій, підготовці проектів міжнародних та державних програм для розв’язання проблем національної економіки та її галузей, функціонування економічної, фінансової, соціальної та екологічної систем тощо.

Денис Рудень 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook