Студент економічного факультету Володимир Козакевич: «Маючи дві спеціальності, сподіваюсь стати успішним»

5 лютого 2017 року

     Володимир Козакевич навчається на п’ятому курсі економічного факультету за спеціальністю «Прикладна економіка». Та обрав він цей фах не відразу: минулого року закінчив механіко-технологічний факультет НУБіП. Про причини таких змін і навчання за новою спеціальністю наша сьогоднішня розмова.


     – Чому вирішив змінити спеціальність?
     – Після закінчення механіко-технологічного факультету у 2016 році, мені пропонували вибір - продовжувати навчання за своєю спеціальністю, чи обрати іншу, яка, можливо, більш затребувана на ринку праці. Залишати НУБіП, який за чотири роки навчання став мені рідним, не хотів. Тож пішов у відділ магістерських програм університету, де отримав інформацію про програми, на які можу вступати. Свій вибір для здобуття ще однієї професії зупинив на економічному факультеті, де, окрім інших переваг, навчається багато гарних і розумних дівчат. А якщо серйозно, то маючи дві спеціальності, сподіваюсь стати успішним, отримати переваги у пошуку високооплачуваної роботи та зайняти перспективну посаду. Навчання на економічному факультеті виявилося цікавим. Ми вивчаємо моделюючі програми в економіці, аграрній політиці, глобальній економіці, питання регулювання аграрних ринків.


     – З якими труднощами стикався під час навчання?
     – Присутній певний страх у подоланні нових завдань, важкість у сприйнятті такого великого об’єму інформації. Але я впевнений, що труднощі (якщо вони у розумній кількості, звісно) йдуть на користь. Дуже подобаються група і заняття, які проводять викладачі кафедри глобальної економіки. Думаю, зробив правильний вибір, тому що навчатися тут по-справжньому класно і бачу гарні перспективи. Тому, коли мене запитають поради майбутні абітурієнти про вибір вищого навчального закладу, я беззаперечно відповім: приходьте навчатися у НУБіП на спеціальність «Прикладна економіка». Переконаний, будете так само задоволені своїм вибором, як і я.

Розмову записала Віолета Гераймович
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook