Стипендіальна комісія університету розглянула особливості нарахування академічних та соціальних стипендій в 2017 році

29 січня 2017 року

      27 січня 2017 року в університеті відбулось засідання стипендіальної комісії, в якому взяли участь перший проректор Ігорь Ібатуллінзаступник голови комісії, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку університету Вадим Ткачук, голова студентської організації університету Ілля Вакарчук, а також декани факультетів, директори ННІ, голови студентських організацій факультетів та ННІ.

 
  
     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх проінформувала присутніх про особливості правил призначення академічних стипендій у НУБіП України, розроблених на основі постанови Кабінету Міністрів України №1050 від 28.12.2016 року «Деякі питання стипендіального забезпечення». Особливу зацікавленість присутніх викликали питання, пов’язані з формуванням рейтингового списку студентів.
     Про обсяги фінансування стипендіального фонду університету доповів начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін. Він зазначив, що стипендіальний фонд університету дозволяє забезпечити академічними стипендіями 44% студентів, що навчаються за державним замовленням.
     З особливостями призначення соціальних стипендій ознайомив присутніх Віктор Потебня, начальник відділу соціальної роботи.
     Оксана Зазимко, начальник навчального відділу, зазначила про необхідність оприлюднення рейтингових списків студентів на сайтах факультетів та ННІ для широкого ознайомлення з ними громадськості.
Изображение 
     Голова студентської організації Ілля Вакарчук поцікавився, чи передбачено можливість отримання стипендії студентами, які під час екзаменаційної сесії перебували на лікарняному і успішно складуть екзамени в установлений термін, на що отримав позитивну відповідь. Він зазначив, що студентська організація в найближчий час розпочне активне обговорення критеріїв оцінки основних досягнень за участь у науковій діяльності, громадському житті, творчій та спортивній роботі, які будуть впливати на отримання академічної стипендії в наступному семестрі.
Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook