Співробітники факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжують практику закордонного стажування

17 січня 2017 року

     Протягом грудня 2016 року доцент кафедри аквакультури Руслан Кононенко проходив стажування по грантовій програмі Ізраїльської агенції міжнародного співробітництва (MASHAV) за курсом “Інтенсивна ставова аквакультура”.
     Протягом стажування учасників програми ознайомили із структурою управління в сільському господарстві Ізраїлю, новітніми технологіями та науковими розробками, особливостями ведення рибництва, станом та шляхами наповнення ринку продукцією аквакультури.

 

     В програму стажування були включені не тільки характерні види гідробіонтів та технологічні процеси їх вирощування, а й ветеринарне забезпечення, контроль якості продукції, системи менеджменту та консалтингу, а також ознайомлення із провідними фірмами, які забезпечують господарства комбікормами та необхідним обладнанням. Вся опрацьована теоретична частина закріплювалась практично на спеціалізованих господарствах та науково-дослідницьких станціях.

    

     Результатом проходження стажування було написання та захист проектних робіт представниками країн-учасників. Група з України представила проект, який був визнаний найкращим та з можливістю для подальшої співпраці. 

     За результатами стажування представниками від України буде опубліковано цикл статей у фахових журналах.

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook