НУБіП та ТОВ «Проком» перемогли у престижному конкурсі партнерських проектів бізнесу та освіти

28 грудня 2016 року

     В рамках конференції «Бізнес, який змінює країну», пройшов конкурс кейсів «КСВ-2016». Проект КСВ передбачає корпоративно-соціальну активність та відповідальність та пов’язані з бізнес-стратегією.

     В конкурсі брали участь більше 30 великих компаній (Lenovo, lifecell, Укртелеком, Coca Cola, Ашан, Нова пошта та інші), внесок яких в сталий розвиток країни та бізнесу було представлено за різними категоріями (цілями сталого розвитку). Конкурсні проекти розглядали 6 міжнародних членів журі (Індія, Туреччина, Болгарія, Латвія, Бельгія, Ізраїль).

     Перше місце за кращий внесок в розвиток освіти отримали НУБіП України та ТОВ «ПРОКОМ» за партнерський проект «Створення та розвиток навчальної лабораторії «Центр компетенцій 1С».

     Особливості проекту, що були виділені членами журі, полягають у системному підході до функціонування навчальної лабораторії. Центр компетенцій 1С забезпечує підвищення кваліфікації викладачів, які використовують набуті компетентності у навчальному процесі, модернізації навчальних програм дисциплін, змістовних компонентів та методики навчання. Для забезпечення поглибленого навчання за спеціалізованими курсами, фахівці компанії «Проком» проводять навчання безпосередньо в університеті. Практичні навички удосконалюються під час навчальних практик та стажування на системі віртуальних тренажерів. 
     В лабораторії також здійснюється наукова діяльність, яка полягає у розробці моделі єдиної інформаційної оболонки для реалізації програми поетапної практичної підготовки студентів економічних та ІТ- спеціальностей на базі «Центр компетенції 1С». Така системна робота завершується працевлаштуванням кращих студентів.

     Результатом ефективної співпраці факультету ІТ та економічного факультету з компанією «Проком» є підвищенням кваліфікації 22 співробітників університету, сертифікацією 5 викладачів за програмою «1С Професіонал», 29 студентів пройшли навчання за сертифікованими курсами «Проком», 12 з них здали тест та отримали сертифікат «1С Професіонал». За рекомендаціями компанії працевлаштовано 6 випускників університету. 

Дякуємо компанії «Проком» та особисто Ірині Аркадіївні Столярчук за плідну співпрацю.

Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook