Ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи магістрам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

26 грудня 2016 року

      Навчання в університеті – невелика відстань в житті людини, але яка вона об’ємна. Незчулись, як за плечима залишилося дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов…
     На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології студенти ще з першого курсу усвідомили, що диплом для них – це засіб для подолання життєвих рубежів. Тому ішли до своєї мети впевнено й цілеспрямовано. 

 

 

     От і настала ця хвилююча мить – 26 грудня 2016 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам факультету. Відкрив урочисте свято ректор університету Станіслав Ніколаєнко, в своїй промові наголосив на тому, що факультет сьогодні надає путівку в життя висококваліфікованим, вихованим, конкурентоспроможнім фахівцям із захисту і карантину рослин, охорони навколишнього середовища та екологічного контролю, що дані випускники є унікальними у своїй професійній сфері, деякі з них, а саме випускники зі спеціальності «Карантин рослин» та «Екологічний контроль та аудит» є взагалі першими випускниками цих спеціальностей. Надалі слово було надане декану факультету, який побажав випускникам, щоб на їхній життєвій ниві завжди були хліб і сіль, щоб кожен із випускників цінував і боровся за свою найзаповітнішу мрію, щоб завжди поруч з ними крокували Віра, Надія і Любов. Микола Доля спільно з ректором вручили кращим випускникам факультету грамоти: Ляхевич Сергій – учасник АТО, відмінник навчання, Смаль Ніна – переможець олімпіад з спеціальності «Захист і карантин рослин», активний громадський діяч, Жук Тетяна – відмінник навчання, активна учасниця Народного ансамблю пісні і танцю ім. С.Семеновського «Колос», Задорожна Юлія – майстер спорту з художньої гімнастики, віце красуня НУБіП 2015 року та Шишанова Катерина – відмінник навчання, голова СО факультету 2014 /2015 н.р.

     Вручення дипломів відбувалося в два етапи відповідно до галузей знань, для зачитання наказів були запрошені заступники деканів Людмила Ющенко та Юлія Рибалко, а також голови екзаменаційних комісій Микола Кирик та Володимир Чайка.

     За спеціальністю «Захист рослин» вручено 7 дипломів магістра (з них 2 з відзнакою), а за спеціальністю «Карантин рослин» сьогодні випускалося 18 осіб (з них 2 з червоним дипломом).

     За спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища» вручено 16 дипломів магістра (з них 2 з відзнакою), а за спеціальністю «Екологічний контроль та аудит» сьогодні випускалося 19 осіб (з них 3 з червоним дипломом).

     

     

     Шановні випускники! Шануйте викладачів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми.

Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини.

Не забувайте, що ви вчилися для того, щоб розум і серце, свої фахові знання віддати людям.

Петро Дрозд,
заступник декана
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook