На юридичному факультеті пройшов святковий захід з нагоди вручення дипломів магістрам

26 грудня 2016, 12:49

     23 грудня 2016 року на юридичному факультеті відбулися святкові заходи з нагоди вручення дипломів магістрам. Відмінникам навчання документи про вищу освіту вручала декан Олена Яра. Але про все по порядку.

     Повна зала магістрів, їхніх батьків, викладачів і гостей свята, яке влаштував студентський актив факультету промайнуло в казковій передноворічній атмосфері. Відзначили свій випуск і магістри юридичного факультету спеціалізацій «Суд. Адвокатура. Прокуратура» та «Земельне право». 

 
      Шість років пролетіли наче один день. За цей час в них були свої перемоги та поразки, вони реалізовували себе, формувалися як професіонали своєї справи, а найголовніше, що кожен з них став Людиною з великою букви, якими пишається факультет. Цей курс наповнений талановитими, активними молодими людьми, які в студентські роки намагалися бути кращими в усьому і були. Конкурси наукових робіт, олімпіади, дебати, конференції - все було їм під силу. Дівчата представляли гідно факультет на конкурсах краси університету, серед хлопців є навіть красень НУБіП України, футболісти приносили призові місця, а такий конкурс як "Голосіївська весна" ні разу за шість років не пройшов без їхньої участі. Тому факультет з гордістю і одночасно зі сумом відпускає вже в доросле життя цих відмінних фахівців, які неодмінно внесуть щось хороше в розвиток держави.
 
     Студентська організація підготувала святковий концерт під час якого співали, танцювали та веселили своїми виступами студенти юридичного факультету. Розпочав урочисту частину заходу своїм привітальним словом суддя Верховного Суду України  у відставці, Почесний професор НУБіП України, заслужений юрист України Петро Панталієнко, який дав життєві настанови та привітав присутніх зі святом. Окрім цього до привітального слова долучалися завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор Володимир Єрмоленко та  завідувач кафедри адміністративного та фінансового права, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Володимир Курило
Изображение 
     
      
     Дипломи випускникам юридичного факультету вручали Олена Яра – декан факультету та Олена Улютіна – заступник декана, які також щиро привітали  магістрів та згадали найбільш яскраві моменти навчання в університеті. Окрім дипломів про вищу освіту найактивніші випускники: Безпала Віторія, Біланчук Наталія, Продайко Дар’я та Гоцуленко Олександр були нагороджені грамотами ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка за високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті університету.  
     
     
     
     
     
     
Юлія Канарик
к.ю.н., ст. викладач кафедри цивільного та
господарського права
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook