Профорієнтаційна робота економічного факультету в столичному регіоні продовжується

19 грудня 2016 року

Профорієнтаційна робота економічного факультету в столичному регіоні продовжується

Викладачі економічного факультету продовжують профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів шкіл, ліцеїв і гімназій Київської області. Зокрема доцент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій Ланченко Є.О. побував із візитом у двох 11 х класах ЗОШ № 1 та двох 11 х класах гімназії “Перспектива” м. Бориспіль Київської області.

 

 

Таким чином формуються усталені зв’язки з керівництвом цих закладів із метою систематичного проведення відповідних профорієнтаційних заходів і в майбутньому.

 


Про НУБіП України знають багато учнів (у різних класах по-різному – 20 50 %), що свідчить про його високий статус національного й дослідницького університету. Учні уважно прослухали інформацію про економічний факультет вузу, умови прийому на його спеціальності в 2017 р., задавали багато питань (працевлаштування, вартість навчання за контрактом, спортивні й культурно-мистецькі секції, військова кафедра тощо).
Більше половини учнів випускних класів м. Бориспіль Київської області не чули й не пам’ятають про наш вуз. Тому потрібно їх інформувати про НУБіП України, де сформовані належні умови отримання якісної вищої освіти.

О.Ю. Єрмаков,
завідувач кафедри економіки праці
та розвитку сільських територій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook