На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжується робота фахових Екзаменаційних комісій

13 грудня 2016 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжується атестація магістрів за двома спеціальностями – «Водні біоресурси» та «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва». Тож після успішно зданого Державного іспиту, який відбувся в кінці минулого місяця, студенти з 12 грудня розпочали прилюдні захисти своїх дипломних робіт та проектів

     

     Пройшовши усі попередні етапи захисту випускних робіт на кафедрах, рецензування та отримавши довідки про відсутність плагіату в аудиторіях 79 і 87 навчального корпусу № 1 майбутні випускники захищають свої наукові досягнення та розрахункові роботи, коротко висвітлюючи їх основні положення у презентаціях та доповідях. Усі магістерські роботи присвячені актуальним нині питанням ефективного ведення різних напрямів тваринництва і рибництва. 

     Захисти триватимуть до кінця цього тижня, але вже на сьогоднішній день, як зазначають члени комісій, можна стверджувати про серйозний і ґрунтовний рівень підготовки майбутніх випускників факультету – фахівців своєї справи.

     Тож побажаємо членам фахових Екзаменаційних комісій плідної роботи, а магістрам – вдалих захистів своїх робіт.


Тетяна Антонюк,
секретар Екзаменаційної комісії  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook