ПРОФОРІЄНТАЦІЯ НА ЗАКАРПАТТІ

9 грудня 2016 року

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. З причини незнання правил вибору професії, ситуації на ринку праці, відсутності практичного досвіду професійної діяльності молоді люди обирають професію, яка не відповідає їх інтересам, нахилам і вподобанням. Для того щоб зробити зважений та обдуманий вибір, абітурієнт повинен мати інформацію про існуючи професії, їх суть, затребуваність та перспективи на ринку праці. Незважаючи на майже необмежений доступ до мережі Інтернет випускники шкіл часто не мають актуальної інформації про існуючі на сьогодні можливості для отримання вищої освіти і подальшого працевлаштування. Допомогти майбутнім абітурієнтам зробити свій вибір покликані профорієнтаційні бесіди.

Щоб донести інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України та окремо акцентувати увагу на спеціальностях, які пропонує гуманітарно-педагогічний факультет 2 грудня 2016 року старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березова Л. В. провела профорієнтаційну роботу з викладачами, студентами Мукачівського аграрного коледжу, який є відокремленим підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України та учнями загальноосвітніх навчальних закладів Виноградівського району і відвідала середню загальноосвітню школу № 7 та середню загальноосвітню школу № 8 міста Виногадово. Березова Л.В. надала інформацію про переваги навчання в університеті та здобутті відповідних професій, а особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті. Під час зустрічі студенти та учні отримали детальну інформацію про університет, факультети, спеціальності, роздавалися буклети та запрошувалися на Дні відкритих дверей.

Під час спілкування з викладачами Мукачівського аграрного коледжу, директорами і вчителями шкіл велася розмова про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті та отримання спеціальностей для їх подальшої роботи, які надає наш факультет.

Викладачі коледжу, вчителі шкіл, студенти та старшокласники виявили зацікавленість та задавали багато запитань про умови вступу, форми навчання в університеті та студентське життя.

Л. Березова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook