Натиск у профорієнтації обіцяє перемогу у вступній кампанії!

6 грудня 2016 року
Ярослава Мудрого вул. 25/2, Біла Церква, Київська область

 

Систематична профорієнтаційна робота вищих навчальних закладів є невід'ємною складовою підготовки молодих людей до вибору майбутньої спеціальності та професії. І саме з такою метою студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Олена Волкова відвідала Технолого-економічний коледж (м. Біла Церква).

Під час зустрічі Олена розповіла про перспективи навчання в нашому університеті, надала інформацію про спеціальності, які можна опанувати навчаючись на факультеті харчових технологій та особливості цьогорічних правил прийому. Студентів також зацікавила розповідь про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном.

Доповідачка також відмітила, що наш університет зацікавлений у випускниках коледжу, оскільки тут готують висококваліфікованих молодих спеціалістів зі спеціальностей, які високо цінуються та мають попит, навіть дефіцит на ринку праці. Саме тому ми надіємось побачити їх серед майбутніх абітурієнтів університету, котрі поповнять студентські ряди.

 

Михайло Муштрук

асистент кафедри процесів і обладнання  

переробки продукції АПК


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook