Пройшло відкрите лабораторне заняття зі студентами ОС «Бакалавр» на тему «Ветеринарно-санітарна експертиза риби»

6 грудня 2016 року

     5 грудня 2016 року у навчальній лабораторії кафедри ветеринарно-санітарної експертизи доцент Т.В. Таран і професор С.А. Ткачук провели відкрите лабораторне заняття зі студентами 4-го курсу ОС «Бакалавр» на тему «Ветеринарно-санітарна експертиза риби». 

     Воно складалося з двох частин: теоретичної та практичної. У першій розглянули анатомо-топографічні особливості будови риби, порядок відбору проб риби та рибної продукції, визначили методи дослідження (органолептичні, фізико-хімічні, бактеріологічні та паразитологічні).

     Під час практичної частини студенти відпрацьовували методики дослідження риби та рибної продукції, провели розтин риби ставової, відібрали проби та зробили лабораторні дослідження. Особливо акцентували увагу на паразитологічному дослідженні оселедців, зокрема на наявності анізакід та визначенні їх життєздатності.

     Належне проведення показового заняття також забезпечували старші лаборанти кафедри ветеринарно-санітарної експертизи О.П. Мирошніченко, О.Ю. Лапа та інженер І категорії Л.В. Ткачик. Колектив кафедрина чолі з завідувачем, які були присутні на відкритому лабораторному занятті залишилися задоволені якістю його проведення і високо оцінили педагогічну майстерність викладачів.

Марія Галабурда,
доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook