Студенти-автоматники ознайомились із передовими технологіями ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

6 грудня 2016 року

     Кінець навчального семестру напружений час. Тому для студентів напряму «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» його вирішили «розвантажити» відвідуванням ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

     Це сучасне високотехнологічне підприємство замкнутого циклу – від виробництва добового молодняка до виробництва м’яса курчат-бройлерів, на якому застосовують передові новітні технології в галузі птахівництва та м’ясопереробки. Нині «Миронівська птахофабрика» – найбільший роботодавець Канівського району.

 

 

     Студенти ознайомились з виробництвом м’яса курятини, його переробкою, пакуванням. Особливу цікавість викликало обладнання «Pas Reform», «VDL» (Голландія) та Big Dutchman (Німеччина). Така екскурсія переробним цехом мала на меті не лише ознайомити майбутніх автоматників із технологією переробки курячих тушок, а й зацікавити їх у майбутньому практичному навчанні на базі «Миронівського хлібопродукту» та працевлаштуванні. Адже компанія пропонує випускникам НУБіП цікаві умови навчання, стажування та роботи.

     Крім того для автоматників важливо було побачити саму автоматизацію виробництва, яка на підприємстві надзвичайно різноманітна та відповідає сучасним стандартам: тут встановлено обладнання провідних світових виробників – «Stork» і «Meyn» (Голландія), «Marel» (Данія), «CFS» (Німеччина), «Poss» (Канада). А закінчився візит смачним обідом у їдальні всього за… 1 гривню.

 

 

     Студенти та колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлюють вдячність за цікаву екскурсію та сподіваються на подальшу співпрацю з ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

А. Дудник,
куратор групи АКІТ-1302  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook