Популяризація юридичного факультету в рамках проведення наради-семінару з питань підготовки фахівців для аграрного сектору України.

5 грудня 2016 року

     1 грудня 2016 року в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася нарада-семінар з питань підготовки фахівців для аграрного сектору та ефективного використання земельних та майнових ресурсів. В семінарі взяли участь керівництво міністерств освіти та науки і аграрної політики та продовольства України, Асоціація працівників вищих аграрних навчальних закладів України, ректори університетів, директори коледжів та технікумів. Зазначена подія дала змогу молодим вченим юридичного факультету представити наукові здобутки, тим самим популяризуючи підрозділ серед наших колег.

     Поважних гостей було ознайомлено з основними здобутками науково-педагогічного складу та молодих вчених. Особливу увагу було акцентовано на високому рівні забезпеченості студентів юридичного факультету науковою та навчальною літературою, а також активності студентів у роботі наукових гуртків, що підтверджується призовими місцями на всеукраїнських студентських олімпіадах.

      Широкий інтерес як у ректорів інших вузів так і у представників міністерств викликала наявність таких підручників як ветеринарне право, аграрне право України та право інтелектуальної власності, що розроблені науковцями юридичного факультету. В зв’язку з цим гості виявили бажання забезпечити власні бібліотеки нашими підручниками. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

Голова Ради молодих вчених
юридичного факультету
Шульга Євгеній Вікторович.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook