Економіка і організація агробізнесу в Україні

24 листопада 2016, 18:00

 24 листопада 2016 року розпочала свою роботу ювілейна 70-та науково-практична студентська конференція «Соціально–економічний розвиток агропромислового виробництва України».
Мета заходу – залучення студентів до науково-практичної дискусії, стимулювання і підтримка наукової діяльності економічної спільноти.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся співголова конференції – декан економічного факультету проф. Діброва А.Д., який окреслив проблемні напрямки дослідження та щиро привітав присутніх з початком роботи конференції та побажав плідної роботи та цікавих наукових дискусій.

Далі конференція продовжила свою роботу на секційних засіданнях.

Секція І "Економіка і організація агробізнесу в Україні" під керівництвом д.е.н. проф. Рогач С.М., д.е.н. проф. Ільчука М.М., д.е.н. проф. Єрмакова О.Ю. секретар секції к.е.н., доц. Томашевська О.А.,  результатом роботи секції було опубліковано 100 тез доповідей учасників, та відбулися публічні виступи 22 студентів. Учасники конференції з неприхованою цікавістю слухали та обговорювали доповіді.

 

    

Схваливши основні результати наукових доповідей учасників конференції, зібрання відзначило їх актуальність, ґрунтовність, наукове та практичне значення, а також високу якість досліджень.

Підводячи підсумки студентської конференції декан економічного факультету Анатолій Діброва відзначив високий рівень підготовки студентів до цієї події. При розподілі призових місць критеріями оцінювання були виступи студентів, відповіді на запитання та рівень володіння матеріалом дослідження, рівень підготовки презентацій. Усі учасники конференції отримали збірники праць приурочені до цієї конференції. Слід відзначити, що у всіх доповідях відчувалось бажання студентів обґрунтувати та основні важелі, які б допомогли позитивним зрушенням агропромислового виробництва України, її економічного зростання.

     Звітуючи про результати проведеного секційного відділення "Економіка і організація агробізнесу в Україні" д.е.н., проф. Рогач С.М. відзначила високий рівень підготовки студентів до цієї події. 
        Студенти крім надрукованих тез у збірнику конференції підготували цікаві презентації. При розподілі призових місць критеріями оцінювання були виступи студентів, відповіді на запитання та рівень володіння матеріалом дослідження, рівень підготовки презентацій та постерів. Усі учасники конференції отримали збірники праць приурочені до цієї конференції.

1 місце Савченко Ю.К 4 курс, спеціальність економіка підприємства; науковий керівник Балан О.Д


2 місце Семінський А.А 4 курс, спеціальність економіка підприємства; науковий керівник Рогач С.М


2 місце Демиденко М.С 1 курс МАГ, спеціальність економіка підприємства; науковий керівник Коновал І.А


3 місце Черкас Т.С 3 курс ФіК, спеціальність економіка підприємства; науковий керівник Коваленко Л.В


3 місце Іванчук О.Л 1курс МАГ, спеціальність економіка підприємства; науковий керівник Гуцул Т.А

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів.

Нагорний В.В.
к.е.н., асистент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook