Молоді вчені ННІ Лісового і садово-паркового господарства прийняли активну участь у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, магістрів, аспірантів і молодих вчених у м. Житомир

23 листопада 2016 року

 23 листопада на базі факультету лісового господарства Житомирського агроекологічного університету відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, магістрів, аспірантів і молодих вчених.
Участь у конференції взяли понад 170 учасників із 17 навчальних закладів та наукових установ України.
Молоді вчені ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України прийняли активну участь у конференції та подали 33 тез доповідей, дві з яких було представлено під час секційного засідання студентами та співробітниками кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій.
Окрім того, цікаві наукові виступи представили директор ДСЛП «Вінниця-лісозахист» В.В. Чудак, студенти, аспіранти та молоді вчені Національного лісотехнічного університету (НЛТУ, м. Львів), Малинського лісотехнічного коледжу (МЛТК, м. Малин) і Житомирського агроекологічного університету. Усі доповіді присвячені надзвичайно актуальним проблемам лісового і садово-паркового господарства України, а тому викликали цікаву дискусію серед учасників.

Варто зазначити, що цей науковий захід присвячений 15-річчю із дня заснування факультету лісового господарства, з чим і вітаємо адміністрацію ЖНАЕУ, науково-педагогічних працівників, студентів та аспірантів університету! Особливо подяку висловлюємо заступнику декана з наукової роботи факультету лісового господарства Сіруку Ю.В. за чудову організацію!

 

Г.О. Лобченко
Голова Ради молодих вчених
ННІ лісового і садово-паркового господарства
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook