Викладачі кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин запросили на навчання випускників Бахмацького району Чернігівської області

22 листопада 2016 року

     Завідувачем кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин А.А. Гетєю та доцентом В.М. Бочковим проведено профорієнтаційну роботу у навчальних закладах Бахмацького району Чернігівської області. 

     За час поїздки відбулись зустрічі з керівництвом та учнями гімназії м. Бахмача (директор Дудка Валентина), ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 м. Бахмача (директор Комар Олександр), ЗОШ №2 с. Бахмача (директор Протащук Сергій) та Курінського НВК с. Курінь (директор Доліч Оксана). 

     Цільовими групами зустрічей були обрані учні випускних 11 класів та, за пропозицією керівництва шкіл, учні 10 класів. Зроблено офіційну презентацію факультету, що складалась із показу рекламного фільму, розповсюдження інформаційних буклетів та безпосереднього спілкування. Учнів ознайомлено з особливостями навчання в НУБіП України, перспективами працевлаштування, умовами проживання, правилами прийому та можливостями практичної підготовки під час навчання. Завершилися зустрічі відповідями на численні запитання учнів.

     Більшість із присутніх учнів виявили зацікавленість інформацією про можливість навчання в НУБіП України.
 

Руслан Кононенко,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook