Майбутні програмісти з Рівненського коледжу готуються до вступу на факультет інформаційних технологій

22 листопада 2016 року

     Для забезпечення проведення якісної вступної компанії 2017 року та з метою виявлення здібної і обдарованої молоді, яка навчається у відокремлених структурних підрозділах, факультет інформаційних технологій розпочав профорієнтаційні заходи.
     Так, 19 листопада 2016 року на базі Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Рівненський державний аграрний коледж» було проведено олімпіаду з інформатики та інформаційних технологій. В олімпіаді взяли участь 22 студента коледжу.  

   

     Декан факультету інформаційних технологій д.п.н. Олена Глазунова та доцент кафедри комп’ютерних наук к.т.н. Ясенова І.С. розповіли студентам спеціальності "Розробка програмного забезпечення" про умови вступу, перелік спеціальностей на факультеті, роздано інформаційні матеріали. Студентам, які продемонстрували кращі знання та вміння в розв'язуванні олімпіадних завдань, які творчо та наполегливо працюють над освоєнням новітніх технологій, широко відкриті двері нашого факультету.

Клименко Наталія,
заступник декана факультету інформаційних технологій
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook