Студенти Мукачівського аграрного коледжу завітали на факультет ветеринарної медицини

11 листопада 2016, 12:10

11 листопада 2016 року студенти 1–4 курсів Мукачівського аграрного коледжу у кількості 21 студентів прибули на факультет ветеринарної медицини НУБіП України для ознайомлення з факультетом та правилами вступу на спеціальність «Ветеринарна медицина». Супроводжували студентів викладачі ветеринарного відділення коледжу Дурдинець Тетяна Михайлівна та випускник факультету ветеринарної медицини 1992 року  Гуленко Ігор Віталійович, який також працює в коледжі.


Заступники декана факультету, доценти Данілов В.Б. та Деркач С.С. з радістю зустріли студентів та викладачів відокремленого структурного підрозділу НУБіП України і ознайомили з матеріально-технічною базою факультету. У рамках профорієнтаційної роботи щодо вступу у 2017 році до НУБіП України на спеціальність «Ветеринарна медицина» була представлена презентація про факультет, роздані буклети з правилами прийому і роз’яснені усі положення щодо вступу.


Під час презентації заступники декана особливий акцент зробили на переваги навчання в НУБіП України і зазначили, що   при вступі до нашого університету перевага надається студентам відокремлених структурних підрозділів. Заступники декана факультету ветеринарної медицини представили кадровий потенціал, були висвітлені питання навчально-методичної роботи, культурно-масової та спортивно-масової діяльності університету і факультету   зокрема.


Студенти коледжу ознайомились із матеріально-технічною базою фундаментальної кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, побували у музеї кафедри, навчальних аудиторіях,  поспілкувались із  завідувачем кафедри, професором Мельником О.П. Також ознайомились із кафедрою біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого, кафедрою паразитології та тропічної ветеринарії, терапії і клінічної діагностики.


Студенти Мукачівського аграрного коледжу відвідали ННВ Клінічний центр  "Ветмедсервіс", який представив його завідувач, доцент Соломон В.В.  Особливо приємні враження залишились при огляді сучасних приладів та обладнання для діагностики та лікування хворих тварин.

Отож, шановні студенти Мукачівського аграрного коледжу! Чекаємо Вас  на навчання в НУБіП України.

В. Данілов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook