Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі продовжує співпрацю з Українською асоціацією якості

13 листопада 2016 року

     Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі д.е.н., професор Ларіна Я.С., д.е.н., професор Буряк Р.І. та к.е.н., асистент Четверик О.В. прийняли активну участь у роботі науково-практичної конференції «УКРАЇНА ТОРУЄ ШЛЯХ ДО ЄС: ЯК ДОСЯГТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ І ЕКОНОМІКИ», яка відбулась 09 листопада 2016 р. у Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана

     На конференції розглядались надзвичайно актуальні питання конкурентоспроможності та ділової досконалості підприємств, обговорювалася проблема сучасного стану промисловості і економіки України та шляхи його поліпшення. 

     У роботі конференції прийняли участь ректор КНЕУ Павленко А.Ф., президент Українського союзу промисловців і підприємців А. К. Кінах, президент Української асоціації якості Калита П. Я. Професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряк Р.І., який є експертом Української асоціації якості та Європейського фонду управління якістю (EFQM) виступив з доповіддю «Досвід впровадження Моделі досконалості Європейського фонду управління якістю (EFQM) українських підприємствах (економічний, екологічний і соціальний аспекти)».

Ярослава Ларіна,
завідувач кафедри
маркетингу та міжнародної торгівлі
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook