Ректорат і Студентська організація вийшли на суботник з благоустрою нашого кампусу

8 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 року члени ректорату на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком вийшли на суботник з благоустрою університетської території. До них приєдналися також студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та кафедри військової підготовки.

    «Об’єктом» докладання рук стала центральна площа, на якій гуртом висаджували різноманітні зелені насадження. Чорноплодна горобина, самшит, барбарис, форзиція – один з ранньоквітучих видів кущів та дещо пізніша аронія чорноплідна, різноманітні види і сорит таволги – все це та багато інших кущів відтепер прикрашатимуть центральну університетську площу, розповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Матеріал для посадки – власний: його надали з ботанічного саду і розплідника кафедри відтворення лісів і лісових меліорацій. Тож відтепер цей сквер квітуватиме всю весну.

Изображение

     Не обійшлося і без закоханих. Поки члени ректорату та керівники підрозділів займалися висадкою кущів, закохана пара, не переймаючись присутністю керівників університету, натхненно цілувалася. Мабуть, для цього квітучі сквери і потрібні.

     

     

     У найближчу суботу цей суботник отримає логічне продовження: планується висадити крупногабаритні дерева – тую, клени тощо.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook