Зустріч студентів економічного факультету з представниками страхових компаній

8 листопада 2016 року

 Зустріч студентів економічного факультету з представниками страхових компаній

        Викладачами кафедри оподаткування і страхування було проведено зустріч студентів 3 курсу економічного факультету із генеральним директором страхової компанії «ВІП-Капітал» Толстенко Оксаною Юріївною і членом спостережної ради цієї компанії Стецюком Володимиром Михайловичем.

        Гості розказали студентам - фінансистам про особливості діяльності страхових компаній як фінансових структур фінансового ринку. Багато інтересного почули студенти щодо організації менеджменту страхової компанії, функцій її працівників і регулювання діяльності страхових компаній в Україні. Студентів інтересували питання переваг і недоліків при проходженні практик у великих і середніх компаніях. Страховики розкрили своє бачення розвитку страхового ринку України і перспективності навчання страховій справі. Особливо наголошувалось на тому, що галузь страхування і цілий ряд компаній потребують вузько спеціалізованих страховиків для аграрного і медичного страхування, як таких галузей, що активно розвиватимуться у найближчі роки в Україні.

       Представники СК «ВІП-Капітал» запропонували укласти з університетом договір стратегічного партнерства, який би передбачав проходження практик студентами, підготовку магістерських і бакалаврських робіт на матеріалах компанії, створення підрозділу студентської компанії при СК «ВІП-Капітал» для набуття студентами практичних навичок зі страхування.
       Студенти і викладачі кафедри схвально віднеслись до перспектив співробітництва зі страховиками і щиро подякували представникам СК «ВІП-Капітал».

 

Завідувач кафедри:
Худолій Любов Михайлівна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook