Першокурсники факультету харчових технологій підвищують рівень термінологічної компетентності

7 листопада 2016 року

     Процес опанування професійно-орієнтованою лексикою харчової промисловості досить складний, що зумовлено стрімким розвитком науки, зміною пріоритетів і підходів до харчової промисловості, екологічної та харчової безпеки, бурхливим розвиток новітніх цифрових технологій, їх тотальною інтеграцією в процесі комунікації.

 

     Студенти-першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснюють активне навчання з викладачами кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті. За перші місяці навчального року в університеті вони не лише відвідували лекції і практичні заняття, а й мали можливість підвищити рівень професійно-термінологічної компетентності у головній бібліотеці країни, яка входить до десяти найбільших бібліотек світу, головному науково-інформаційному центрі держави. 

     Для майбутніх фахівців харчових технологій гостинно відчинила свої двері Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського

    

     Студенти мали нагоду побувати у фондах довідкових видань з гуманітарних та природничо-технічних наук, погортати вітчизняні та зарубіжні енциклопедії, тлумачні словники, загальні та галузеві довідники, попрацювати у спеціалізованих читальних залах, а також в інтернет-центрі.

 

     Після відвідин бібліотеки маємо впевненість, що унікальна скарбниця інформації нашої країни (понад 15 млн одиниць зберігання), стане рідним домом для багатьох майбутніх фахівців та вчених, що будуть прославляти нашу Alma mater. 

Леся Вікторова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook