Магістри спеціальності "Управління інноваційною діяльністю" представили результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт

4 листопада 2016 року
НУБіП України

 


  

04 листопада 2016 р. відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. М. Кваші від 26.09.2016 р. № 55 на базі ННІ післядипломної освіти відбулася загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання спеціальності «Управління інноваційною діяльністю».
Метою конференції є представлення результатів досліджень студентів в рамках підготовки магістерських робіт задля підвищення їх якості, недопущення дублювання тем та уникнення плагіату. Варіантом представлення обрано постерні презентації як засіб зручного наочного висвітлення проведених досліджень та лаконічних доповідей їх авторів. Наступним кроком передбачено розгляд магістерських робіт на кафедрі менеджменту інноваційної діяльності перед екзаменаційними комісіями із обов’язковою наявністю готових роздрукованих робіт.
Конференцію відкрила директор ННІ ПО проф. М.М. Кулаєць, тако ж у роботі конференції взяли участь НПП кафедри менеджменту інноваціної діяльності проф. Н.А. Демешкант, доц. В.А. Скрипниченко, доц. Б.В. Вишнівська.
 
 
 
 
 
Завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності ННІ ПО проф. Витвицька О.Д. охарактеризувала актуальні  питання, які є характерними для дипломних проектів кафедри.
 
 
Магістри представили основні положення своїх проектів у вигляді постерів та мультимедійних презентацій, відповіли на питання присутніх.
 
 
 
В цілому, всі присутні зійшлись на думці, що такі конференції дозволять підвищити рівень дипломних проектів та допоможуть магістрам краще підготуватись до захисту.

 

Богдана Вишнівська

доц.кафедри менеджменту інноваційної діяльності  

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook