Загальноуніверситетська конференція: магістри другого року навчання представили результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт

4 листопада 2016, 12:00
Факультет аграрного менеджменту

4 листопада 2016 р. на факультеті аграрного менеджменту відбулася конференція для магістрів-випускників, де вони змогли представити результати досліджень в рамках підготовки випускних магістерських робіт. Дана подія відбулася в рамках загальноуніверситетської конференції  відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші від 26.09.2016 р. № 55.

   

Метою заходу було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу в рамках підготовки магістерських робіт для ознайомлення викладачів, співробітників, студентів магістратури та бакалаврату з основними результатами та досягненнями магістрів-випускників, підвищення якості магістерських робіт та недопущення дублювання тем і уникнення плагіату.

   

Для зручного наочного висвітлення власних результатів досліджень студентами були підготовлені постерні презентації.

   

В обговоренні представлених презентацій і доповідей взяли участь представники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Зокрема, головою організаційного комітету секції «Менеджмент підприємницької діяльності в аграрній сфері» виступила д.е.н., професор Тетяна Леонідівна Мостенська.

   

Учасники відзначили високий рівень продемонстрованих робіт та наукову і практичну цінність отриманих студентами результатів досліджень.


    

 Тетяна Власенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook