Ювілейна V науково-практична конференція студентів ОС «Магістр» «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА ТА РИБНИЦТВА»

3 листопада 2016, 17:53

    Сьогодні на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася V науково-практична конференція студентів ОС «Магістр» «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА ТА РИБНИЦТВА». Уже 5 рік поспіль у листопаді студенти ОС «Магістр» за спеціальностями «Технологія виробництва продукції тваринництва» та «Водні біоресурси» демонструють високий рівень знань та практичної підготовки.

  Традиційно, організатором конференції є адміністрація факультету тваринництва та водних біоресурсів на чолі з деканом Вадимом Кондратюком. Відкриття конференції відбулося о 9 годині із вступних слів декана, начальника відділу магістерських програм – Олени Колеснікової та директора НДІ технологій та якості продукції тваринництваІвана Чумаченка.

   Цього року у конференції виявило прийняти участь 87 доповідачів (програма конференції у прикріпленому документі). Окрім студентів нашої Альма-Матер Національного університету біоресурсів і природокористування України, результати своєї дослідницької та практичної діяльності представили студенти інших вузів – Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Білоцерківського національного аграрного університету, Одеської національної академії харчових технологій, Вінницького національного аграрного університету, Житомирського національного агроекологічного університету.

   На конференції висвітлювалися актуальні питання за науковими напрямками: аквакультура; гідробіологія та іхтіологія; генетика, розведення та біотехнологія тварин; годівля тварин та технологія кормів; технології виробництва продукції різних галузей тваринництва. На думку Оргкомітету найцікавішими та оригінальними доповідями, які очікувалися до обговорення є – «Проектування товарного ставового господарства в зоні Полісся» (О. Бобровнік; наук. керівн. В. Кононенко); «Застосування цеолітів як джерела мінеральних елементів у вигодовуванні осетрових риб» (В. Бабин, Т. Чевка; наук. керівн. О. Худий, І. Кобаса); «Розведення мислівських копитних в умовах ДР «Залісся» (Р. Тимошов; наук. керівн. М. Сахацький); «Технологія розведення равликів Helix aspersa maxima та Helix aspersa muller у Вінницькій обл.» (О. Костоусова; наук. керівн. С. Мушит).

  Керівництво факультету тваринництва та водних біоресурсів побажало учасникам змістовних цікавих доповідей, розширення власних знань та натхнення до нових наукових звершень.


    Голова Ради молодих вчених

    факультету тваринництва

    та водних біоресурсів                                                                         Леонора Адамчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook