У Бережанському агротехнічному коледжі визначили переможців «Козацьких забав»

30 жовтня 2016 року

     Як у нас на Україні живуть, змагаються, веселяться, виховують дітей та дбають про своє здоров’я сучасні козаки та козачки, змогли переконатися усі, хто завітав 25 жовтня в спортивний зал Бережанського агротехнічного коледжу на однойменне спортивно-розважальне дійство, в рамках якого відбулися змагання «Козацькі забави» та «Нумо, дівчата!».
     А що ці змагання відбувалися у впертій, безкомпромісній, але дружній боротьбі, засвідчив той факт, що у складі команд були і студенти, і викладачі коледжу, які спільно долали каверзні й цікаві конкурсні завдання.

    Козацька «Розминка» та дівоцькі ігри з «Шаленою кулькою» (перші конкурси) тільки позначили наміри усіх команд на перемогу. Справжня ж боротьба була попереду. І якщо в метанні сучасні козаки виявились не дуже влучними, то в азарті ведення «бою» на колоді, перетягуванні линви та у «Великій естафеті» емоції били через край, адже команда-переможець змагань увесь рік носитиме поважне звання «НАЙКРАЩІ козаки». До слова, попри галантне ставлення до дівчат, козаки ХХІ століття не такі вправні у вальсі, але кмітливості їм не бракує, що і побачили вболівальники та глядачі у конкурсі капітанів.

     Прекрасна стать також своєю азартністю у конкурсах й естафетах та жагою до перемоги не поступалась парубоцькій витривалості. Вже у двох наступних конкурсах («Естафеті з м’ячами та обручами» та «Збери дитину до школи») команди дівчат показали все, на що здатні, а тому заслужено отримували оплески та схвальні відгуки на свою адресу.

    

     

     Як з’ясувалося далі, таки вміють дівчата влучно стріляти, і не тільки очима в напрямку чоловічих сердець. Та й у кмітливості і швидкості прийняття рішень вони не поступаються чоловікам. Апогеєм змагань серед дівчат стала «Велика естафета», в якій і визначився переможець турніру.

     

     У заключному слові Галина Процик, заступник директора Бережанського агротехнічного коледжу, відзначила, що такі змагання дають лише позитивні емоції, бо студенти і викладачі пліч-о-пліч демонструють повагу один до одного та вміння прийти на виручку й злагоджено діяти у всіх складних ситуаціях.

     Переможцями «Козацьких забав» і володарем булави стала команда відділення «Обслуговування комп’ютерних систем та мереж і електрифікації сільського господарства», а найспортивнішою сім’єю серед дівчат, як з’ясувалося, є команда відділення «Механізації сільського господарства, автомобільного транспорту та садово-паркового господарства», яка отримала з рук голови журі перехідний кубок.


Жеребецький С.В.,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook