В університеті успішно стартували підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань

28 жовтня 2016 року

     На підготовчому відділенні НУБіП України розпочалися заняття для 54 слухачів. Консультаційно-підготовчі курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання знань із шести предметів щосуботи та щонеділі проводитимуть висококваліфіковані співробітники університету.

     Володіння людиною культурою мови є не тільки показником високого рівня інтелектуального й духовного розвитку, а й своєрідним еталоном професійної придатності для людей різних професій. Тому не дивно, що найбільш чисельні групи на підготовчому відділенні зібралися саме для вивчення української мови та літератури. У них навчається 41 слухач. Викладач у цих групах – Чумак Тетяна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, учитель-методист, відмінник освіти України – натхненно працює зі слухачами вже другий рік поспіль. До речі, всі минулорічні випускники – сьогоднішні студенти київських університетів.

     Великим набором цього року відзначились і групи з біології. Це й не дивно, адже третина слухачів підготовчого відділення планує вступати на навчання за спеціальністю «Ветеринарна медицина». У цьому році навчати слухачів цього предмету взяли на себе зобов’язання викладачі кафедри біології тварин під керівництвом завідувача цієї кафедри доктора біологічних наук, професора, академіка НААН України – Сахацького Миколи Івановича.  
    Старший викладач кафедри вищої математики імені М.П. Кравчука кандидат фізико-математичних наук Цюпій Тамара Іванівна навчатиме говорити мовою точних наук 19 майбутніх студентів інженерно-технічних спеціальностей.

     У рік англійської мови, який оголошено в нашій країні, на підготовчому відділенні готуються до здачі ЗНО з цього предмету 13 слухачів. Високий рівень педагогічної майстерності старшого викладача кафедри романо-германських мов і перекладу Соловйової Олени Віталіївни дають надію на високий результат навчання на підготовчому відділенні.

     Хімія – досить складна наука, яка буде більш цікавою та простою, коли її вивчаєш зі спеціалістами високого рівня, такими, як завідувач кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів, доктор технічних наук Нестерова Лідія Олександрівна й доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, кандидат хімічних наук Лаврик Руслан Володимирович

     Для майбутніх студентів-гуманітаріїв розпочалися курси з історії України. Доцент кафедри історії і політології, кандидат історичних наук Кравченко Наталія Борисівна з ентузіазмом узялася допомогти слухачам розібратися в складній і неоднозначній історії нашої держави. Адже сьогодні наше завдання – на підставі фактів минулого творити чесну й справедливу сучасність.

Оксана Багацька
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook