СТАРТУВАЛА ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 2016-2017 РР.

26 жовтня 2016 року

       Системна профорієнтаційна робота, що створена нині на кафедрі педагогіки НУБіП України, спрямована передусім на забезпечення відповідних умов для усвідомлення молодою людиною свого ставленням до себе як суб’єкта майбутньої професійної діяльності. Адже випускник повинен здійснити вибір професії з урахуванням власних інтересів і можливостей, а лише згодом кон’юнктури ринку праці.
     Серед форм і методі впливу на особистість у створенні дієвих умов (організаційних, інформаційних, методичних, психолого-педагогічних тощо) для допомоги молоді в активному та свідомому професійному самовизначенні дієвими є ті, що ґрунтуються на творчій активній спiвпрацi всіх суб’єктів профорієнтації, зокрема активної участі студентської молоді у поширенні своєї професії.
        Студенти залучаються до підготовки відеофільмів про навчальний заклад та спеціальності, які в ньому існують; готують буклети, презентації; здійснюють електронну розсилку оголошень про прийом на навчання, проводять бесіди-розповіді про фах, який опановують тощо.


      Катерина Цупило та Крістіан Волощенко зустрілися із випускниками у першій міській гімназії м. Черкаси

 
       Валентин Савченко розповідає про спеціальності, які існують на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України старшокласникам своєї рідної середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1-гімназія смт Тростянець
       Зазвичай на таких зустрічах студенти цікаво розповідають про традиції навчального закладу, культурне студентське життя, обґрунтовують причини вибору вишу і професії, зацікавлюючи цим потенційних абітурієнтів.

Куратор академічної групи СП – 1502
Оксана Васюк
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook