XVІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

19 жовтня 2016, 9:00
Український державний університет залізничного транспорту, м. Харків

     19-21 жовтня 2016 р. в м. Харків на базі Українського державного університету залізничного транспорту проведено XVІІ міжнародну науково-технічну конференцію (АС ПГП) «Промислова гідравліка і пневматика». Конференція була присвячена 25-річчю Асоціації спеціалістів промислової гідравліки і пневматики і 85-річчю Українського державного університету залізничного транспорту.
    У роботі конференції прийняли участь науковці багатьох навчальних та науково-дослідних закладів і виробничих об’єднань. Серед них Національний авіаційний університет, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», підйомно-транспортна академія наук України, Транспортна академія України, Львівська залізниця, Південна залізниця, ТОВ «Промгідропривод», м. Харків, ТОВ «НОК Інтернешнл» та багато інших.
    Від аграрних закладів України були представники Таврійського державного агротехнологічного університету, Вінницького національного аграрного університету та Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Від кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка НУБіП України у роботі конференції прийняв участь доцент Волянський Михайло Станіславович.
    Метою конференції було пожвавлення професійних контактів між спеціалістами у галузі промислової гідравліки та пневматики, обмін інформацією та підвищення наукового і технічного рівня розробок.
     Працювали такі секції:

  • Технічна гідромеханіка;
  • Гідромашини і гідропневмоагрегати;
  • Системи приводів. Елементи і системи гідропневмоавтоматики. Технологія і обладнання машинобудівного виробництва;
  • Гідравлічні приводи будівельних, колійних та вантажно-розвантажувальних машин;

Загальні питання промислової гідравліки і пневматики, енергозбереження та екологія.
    На конференції було відзначено високий науковий рівень розробок в галузі промислової гідравліки і пневматики і високотехнологічний рівень виробництва, а також зосереджено увагу на сучасних системах керування гідро- та пневмоприводами.


Вітальне слово ректора Українського державного університету залізничного транспорту, д.т.н., професора Панченка С.В.
Вступне слово співголови оргкомітету конференції, виконавчого директора АС ПГП Бадаха В.М.
Учасники конференції перед головним корпусом Українського державного університету залізничного транспорту.
Учасники конференції на екскурсії  містом.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook