ГРАН-ПРІ ІІІ МІЖНАРОДНОЇ ОЛІМПІАДИ З МЕНЕДЖМЕНТУ СЕРЕД МОЛОДІ В НУБіП УКРАЇНИ

24 жовтня 2016 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 305

20 вересня 2016 року відбулась зустріч декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Лариси Вацлавівни та керівника Експертної ради при Міжнародному журі, національного представника оргкомітету Міжнародної олімпіади по менеджменту серед молоді Кабакова Юрія Борисовича. На зустрічі була досягнута домовленість про організацію 08 листопада 2016 року в рамках Європейського тижня якості в Україні Гран-Прі ІІІ Міжнародної Олімпіади з менеджменту серед молоді.

08 -10 листопада 2016 р. в рамках Європейського тижня якості в Україні відбудеться загальнонаціональний захід 25-й Міжнародний форум “Дні якості в Києві ’2016”, присвячений Всесвітньому дню якості, який у цьому році проходитиме під девізом «Якість для результатів». В програмі заходу заплановано проведення Гран-Прі ІІІ Міжнародної Олімпіади з менеджменту серед молоді.

Гран-прі III Міжнародної студентської олімпіади з менеджменту серед молоді проводиться відповідно до рішення Міжнародної гільдії професіоналів якості та Клубу лідерів якості країн Центральної та Східної Європи.

Метою Гран-прі є виявлення найсильніших молодих фахівців з менеджменту та систем управління серед переможців III Міжнародної студентської олімпіади з менеджменту серед молоді і подальша популяризація сучасного менеджменту та ситем управління згідно вимо міжнародних стандартів, кращих учасників, їх організацій та країн.

Основними завданнями Гран-прі є:

  • Виявлення та заохочення молодих фахівців, що мають найбільш повні і глибокі знання в сфері менеджменту та вимог стандартів до систем управління, що дозволяють їм стати лідерами в цій сфері в своїх країнах і в регіоні;
  • Популяризація організацій і країн переможців Гран-прі;
  • Додаткова популяризація Олімпіади по менеджменту серед молоді на міжнародному рівні;
  • Розвиток співробітництва між молодими фахівцями в сфері управління якістю та менеджменту як всередині країн, так і на міжнародному рівні.

Гран-прі проводиться в двох основних номінаціях:

  • Практики та методи менеджменту;
  • Системи управління якістю.

Передбачена також спеціальна номінація «Гран-прі Супер», яка розігрується серед володарів Гран-прі в номінаціях «Практики і методи менеджменту» і «Системи управління якістю».

Зважаючи на те, що три студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціалізації Якість, стандартизація та сертифікація за результатами III Міжнародної студентської олімпіади з менеджменту серед молоді стали переможцями, на зустрічі була досягнута домовленість провести Гран-Прі ІІІ Міжнародної Олімпіади з менеджменту серед молоді в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Цього року в програмі проведення Гран-Прі виявили бажання взяти участь переможці з 3 країн: Україна, Білорусія та Казахстан. Крім основної програми передбачається також проведення показових командних виступів команд КВК на тему управління якістю та менеджменту.

Юлія Слива,

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook