Формування патріотичного, морально-духовного розвитку студентства в контексті вивчення дисципліни «Історія української державності»

26 вересня 2016 року

В контексті культурно-виховних заходів, які прямо впливають на формування патріотичного, морально-духовного розвитку студентства та стимулюють вивчати, знати, любити та пишатися історію своєї держави, свого народу, було розпочато ознайомлення студентів з експозиціями музеїв м. Києва.

 
 
24.09.2016 р. доценти кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету к.і.н. Ісакова Н.П. та к.і.н. Хвіст В.О.організували для студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, економічного факультету та факультету аграрного менеджменту екскурсію до Музею археології Національного науково-природничого музею тапішохідну екскурсію історичними місцями центру міста Києва.
 
 
Неочікувано студенти потрапили на фестиваль фіалок, який подарував їм свято, теплу затишну домашню атмосферу, котру можуть подарувати людині  зелені «кімнатні улюбленці».
 
 
 
 
Доценти кафедри історії і політології
Наталія Ісакова, Вікторія Хвіст
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook