Конкурс-огляд на кращу кімнату серед студентів юридичного факультету мешканців гуртожитку № 4

21 жовтня 2016, 15:38

     З метою активізації роботи оганів студентського самоврядування у гуртожитку і сприяння у формуванні здорового способу життя студентства, підтримання чистоти і порядку у студентських кімнатах та відповідно до плану виховної роботи юридичного факультету 19 жовтня був проведений Конкурс-огляд на кращу кімнату у гуртожитку № 4 серед студентів юридичного факультету. Кімнати оцінювалися за п’ятибальною шкалою та такими критеріями: санітарно-гігієнічний стан, художньо-естетичне оформлення, облаштування та устрій кімнат, стан збереження майна у кімнатах, активність проживаючих у проведенні заходів на факультеті та гуртожитку, дотримання правил внутрішнього розпорядку.
     Конкурсна комісія у складі завідувача гуртожитку № 4 Валентини Пилявської, заступника декана юридичного факультету Олени Улютіної, фахівця відділу виховної роботи та студентських справ Вікторії Лех, заступника завідувача гуртожитку №4 Олега Крайнюка, вихователя гуртожитку № 4 Лідії Гончарук та голови студентської ради гуртожитку № 4 Аліни Єфімової оглянула кімнати та за результатами, визначили зразкові. Комісія також відзначила позитивні зміни у гуртожитку, серед яких – косметичні роботи в загальних коридорах, читальній залі та місцях загального користування.
     Усі кандидати були гідними суперниками і проявили дбайливе ставлення до майна університету, але найкращими було визначено такі:

І місце – кімната 208 (Гула В.В., Хомутовська Т.Л., Дідух А.О., Лозова Д.О., Гричина І.В., Гула В. В.);

ІІ місце – кімната 213 (Антоненко А.О., Волочай А.Д., Волошин М.М., Зяблюк А.А., Єрохін О.С., Федчун А.М.);
 

 

ІІІ місце – кімната 230 (Банк М.Ю., Костюченко А.М., Літинська А.В., Оніщук О.О., Хомік В.О.).

 

     Переможці будуть нагороджені відзнаками та подарунками на загальних зборах мешканців гуртожитку № 4. Студенти – мешканці гуртожитку№ 4 у свою чергу висловили велику подяку адміністрації університету, деканату та гуртожитку за покращення умов проживання студентів.

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook