Студенти ФАМ прослухали лекцію «УСПІХ ЗАРОДЖУЄТЬСЯ В ЮНОСТІ» в рамках відбору для участі в навчальному проекті

18 жовтня 2016 року

        18.10.16. директор по розвитку компанії «Universum» Хоменко Ірина Богданівна та виконавчий директор компанії "АСОЦІАЦІЯ БІЗНЕС СТРАТЕГІЇ "СПОНСОРЕНикифорчин Мар’яна Дмитрівна відвідали студентів факультету аграрного менеджменту та провели для них лекцію на тему : «УСПІХ ЗАРОДЖУЄТЬСЯ В ЮНОСТІ».

Декан факультету Анатолій Остапчук під час зустрічі наголосив про готовність до подальшої співпраці з даною організацією та в її рамках участі студентів у навчальному проекті, який спрямований на формування й розвиток відкритого кадрового резерву на рівні університет-підприємство шляхом впровадження та реалізації лідерської освітньої програми. Важливим є той факт, що даний проект - це не лише чудова можливість отримати нову інформацію безпосередньо від практиків, а й проявити себе, і як результат, отримати шанс подальшого працевлаштування.

До уваги студентів, які хочуть приймати участь у даному проекті, проте не потрапили до ввідної лекції, за додатковою інформацією можна звернутись до Володимира Пижа, який є куратором даного заходу.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook