Профорієнтацію в 2016/2017 навчальному році кафедрою історії і політології розпочато

13 жовтня 2016, 9:19

22, 29 вересня та 10 жовтня 2016 року доценти кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету к.ї.н. Ісакова Н.П. та к.і.н. Хвіст В.О. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали низку шкіл та гімназію в Голосіївському, Солом’янському районах м. Києва та у Вишгородському районі Київської області: середню загальноосвітню школу № 67 м. Києва, школу І-ІІІ ступенів № 132 м. Києва, гімназію № 59 імені О.М. Бойченка м. Києва, Вишгородську середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1.

 
 
 
Учням 10-х та 11-х класів було надано основні відомості про умови вступу та напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та окремо акцентовано увагу на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті як його складовій. Учнів особливо зацікавила інформація про відкриття на факультеті нової спеціальності «Міжнародні відносини».
 
 
 
 
 
 
 
Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України, гуманітарно-педагогічного факультету.
 
 
 
 
 
Доценти кафедри історії і політології
Наталія Ісакова, Вікторія Хвіст
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook