ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА У ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКОЛАХ КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17 жовтня 2016, 23:37

   Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи», на кафедрі конярства і бджільництва створено робочі групи науково-педагогічних працівників, розроблено та затверджено план і графік проведення профорієнтаційних заходів з інформування потенційних вступників – випускників загальноосвітніх шкіл різних регіонів України, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 р.

  Згідно графіку, д. с.-г. н., професор, Валерій Дмитрович Броварський відвідав загальноосвітні школи І–ІІІ ступенів Ковельського району Волинської обл.: Уховецька загальноосвітня школа (директор Юрчик Галина Омельянівна); Ковельська загальноосвітня школа №2 (директор Ткачук Ігор Олегович); Ковельська загальноосвітня школа №12 (директор Шворак Сергій Корнійович).

 

  Учням було роздано інформаційний матеріал про Університет та факультет тваринництва та водних біоресурсів (буклети, газета "Університетський кур’єр", листівки, відеофільм, презентація). Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямків підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо. Потенційні абітурієнти виявили бажання заповнили анкети.

   Окрім цього, відбулось спілкування з керівництвом і учителями згаданих навчальних закладів. Під час яких надано інформацію про НУБіП України, його роль у підготовці висококваліфікованих кадрів для сільського господарства. Окремо проведено роз’яснювальну роботу щодо діяльності факультету тваринництва та водних біоресурсів у підготовці кадрів для наукової, освітянської та виробничої сфер.

  Колектив кафедри конярства і бджільництва виражає свою вдячність Шевчук Нілі Архипівні, вчительці Ковельської загальноосвітньої школи №12 за допомогу в організації зустрічей із учнями.

Ст. викладач кафедри

конярства і бджільництва,

Леонора Адамчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook