Спеціалізований науково-практичний семінар для магістрів на тему: «Виробництво, застосування і тестування натуральних та синтетичних харчових барвників»

20 жовтня 2016 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12 , ауд.114 Б

 

Спеціалізований науково-практичний семінар для магістрів за участі спеціалістів галузі та членів ради роботодавців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  на тему: 

  «Виробництво , застосування і тестування натуральних та синтетичних харчових барвників»

 

 

відбудеться 20.10.2016р. в 15-00  в приміщенні навчально-наукової лабораторії факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК НУБіП України (корпус 12 , ауд.114 Б)

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook