Зустрічаємо майбутніх студентів

11 жовтня 2016 року

    Викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджують нові форми роботи з майбутніми вступниками. Якщо раніше викладачі відвідували школи та коледжі, то 8 жовтня 2016 року самі майбутні вступники завітали до стін НУБіП України.
Учні фізико-математичного класу Апостолівського районного ліцею-інтернату (АРЛІ) м. Зеленодольська відвідали ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Ось уже понад чверть століття даний ліцей є одним з провідних навчальних закладів Дніпропетровської області. Тут, у 8-11 класах, навчається близько 160 учнів за фізико-математичним та географо-економічним профілями навчання. Останніми роками ліцей по праву пишається тим, що 100% його випускників вступають до вищих навчальних закладів.


    Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження професор В.В. Козирський докладно розповів учням про умови навчання та відпочинку студентів, можливості подальшого працевлаштування, участь у міжнародних освітніх проектах. Заступник директора ННІ, доцент С.М. Волошин провів для школярів екскурсію лабораторіями корпусу №8. У корпусі №11 на гостей вже чекали завідувач кафедри автоматики та робото-технічних систем, професор В.П. Лисенко та ст. викладач А.А. Руденський, які розповіли учням про основні напрямки роботи кафедри. З цікавістю ознайомились ліцеїсти з роботами кафедри теплоенергетики в галузі енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, про які їм розповіли доцент кафедри О.В. Шеліманова та асистент Є.О. Антипов.
    Ліцеїсти вдячні за проведену зустріч, нові знаннями та позитивні враження. Сподіваємось в недалекому майбутньому зустріти певну частину їх уже в якості студентів НУБіП України.


Доцент кафедри теплоенергетики
О.В. Шеліманова


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook