Співпраця триває

6 жовтня 2016 року

З початком нового навчального року викладачі кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей активізували профорієнтаційну роботу, яку, вважаємо, слід проводити якомога раніше, щоб надати майбутнім вступникам можливість ретельно зважити свої шанси, обміркувати перспективи, зробити правильний професійний вибір.

    З цією метою було проведено агітацію серед студентів Запорізького педагогічного коледжу, з яким торік університет уклав угоду про співпрацю. Четверокурсникам розповіли про можливості, що їх пропонує випускникам коледжів гуманітарно-педагогічний факультет, програму закордонного безкоштовного стажування в Поморській академії в Слупську, а також спільний українсько-польський проект «подвійних дипломів», за яким студенти можуть отримати державні дипломи українського та європейського зразка. 

    Студенти педагогічного коледжу виявили неабияку зацікавленість й бажання дізнатися більше про столичний виш. Тому їх радо запрошували взяти участь у днях відкритих дверей та інших університетських заходах, щоби познайомитися із навчальним закладом ближче.

    Сподіваємося вже скоро побачити випускників ЗПК серед абітурієнтів гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП.

    Наталія Яременко,

    Юлія Демянова

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook