ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБІП УКРАЇНИ ВІДКРИВАЄ «СХОДИНКУ В ОМРІЯНУ ПРОФЕСІЮ»

3 жовтня 2016 року

Уже не перший рік у вересні Ладижинська міська рада та міський центр зайнятості для учнів шкіл міста проводять профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію». Цьогоріч для участі у заході надійшло запрошення на факультет ветеринарної медицини НУБіП України. На гостини до земляків завітали доценти кафедри фармакології та токсикології Гальчинська Олена Костянтинівна та Іщенко Вадим Дмитрович.

29 вересня залу міського Палацу культури «Прометей» відвідало майже 200 учнів-старшокласників. Найбільше зацікавлення викликала демонстрація фільму про діяльність клінічного центру «Ветмедсервіс» і лабораторій факультету – основної бази для практичного навчання студентів. Окрім того, майбутні абітурієнти цікавилися умовами проживання студентів, можливістю навчання на військовій кафедрі та стажування за кордоном. Були серед них і такі, що висловлювали бажання стати саме лікарями ветеринарної медицини.

Усім, хто цікавився навчанням у НУБіП України, і в інтерв’ю для місцевого телеканалу було надано інформацію не лише про факультет ветеринарної медицини, але і про Університет в цілому, а також роздаткові інформаційні матеріали про Університет і факультет ветеринарної медицини.


Організатори заходу висловили вдячність представникам НУБіП України за участь у ньому представників першого із столичних вишів, які знайшли можливість взяти участь у форумі.
 

 

Завідувач кафедри фармакології та токсикології,
професор Духницький В.Б.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook