КАФЕДРА ГІСТОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ РОЗПОЧАЛА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

28 вересня 2016, 19:16

Згідно  розпоряджень ректорату університету та деканату факультету, а також відповідно до вимог сьогодення профорієнтаційну роботу серед учнів 8–11 класів Еколого-природничого ліцею № 116 м. Києва 23 вересня 2016 року провела доцент кафедри гістології, цитології та ембріології Мазуркевич Тетяна Анатоліївна.

Учням була надана інформація щодо переваг навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України і, зокрема, на факультеті ветеринарної медицини, що викликало неабиякий інтерес у майбутніх абітурієнтів. Учні цікавились рівнями підготовки на факультеті, умовами вступу до університету, а також умовами навчання та практики. Цікавість викликала і конкурентоздатність диплому лікаря ветеринарної медицини, отриманого саме у НУБіП України.

Крім того, було укладено Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між факультетом ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України та Еколого-природничим ліцеєм № 116 м. Києва.

В.Т. Хомич

 


Договір
Договір
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook