Започатковано співпрацю з Вищою школою бізнесу (м.Новий Сонч, Польща)

21 вересня 2016 року

    В рамках розширення програм міжнародного співробітництва 20 вересня за ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбулися зустрічі з представниками Вищої школи бізнесу (Wyższa Szkoła Biznesu – National Louis University) (м. Новий Сонч, Польща): проректором з міжнародної діяльності, деканом факультету суспільних наук та інформатики Даріушем Возняком та відповідальним зі співпраці з Україною Миколою Компанійцем. У зустрічах взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна та представники факультетів.

      

     В ході зустрічі сторони обмінялися інформацією щодо потенційних напрямів співробітництва в освітянській та науковій сферах, про можливість обміну студентами та науковцями, участі у спільних наукових проектах, організації спільних заходів.

     

     Даріуш Возняк виступив перед студентами факультету аграрного менеджменту з інформацією про програми навчання у Вищій школи бізнесу у Новому Сончі на факультетах інформатики і менеджменту, які сформовано у співробітництві з роботодавцями у контексті задоволення сучасних потреб ринку праці. 

     

      

     В рамках візиту до нашого університету гості з Польщі зустрілися з деканом, викладачами та студентами факультету інформаційних технологій. На зустрічі було визначено основні напрями співпраці щодо: проходження практики студентами у бізнес-інкубаторі, формування навичок професійного програмування та 3D-моделювання.

 

     Результатом зустрічі стала домовленість щодо підписання меморандуму про співробітництво між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Вищою школою бізнесу (м. Новий Сонч, Польща) стосовно: участі у спільних інноваційних проектах; обміну студентами, магістрами та аспірантами; обміну професорсько-викладацьким складом, обміну навчальними і науковими матеріалами; двосторонньої участі в конференціях, воркшопах, семінарах.
    Студентам університету адміністрація Вищої школи бізнесу запропонувала організувати ознайомчу екскурсію до Нового Сончу.

Тетяна Мостенська
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook