Основні напрями діяльності кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту визначено

9 вересня 2016, 16:00

    Відбулося чергове засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, на якому було визначено основні напрями науково-педагогічної діяльності.

 

 

Завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Лідія Василівна повідомила співробітників про поточні та перспективні завдання навчальної та навчально-методичної роботи, зокрема щодо вдосконалення робочих програм з навчальних дисциплін, запровадження у навчальний процес новітніх методів і зарубіжного досвіду навчання для створення сучасного навчально-методичного забезпечення їх викладання.

 

 

  

На засіданні було також обговорено перспективні напрями співпраці з зарубіжними навчальними закладами щодо обміну студентами та викладачами, створення спільних навчальних програм, розроблення програм подвійних дипломів, проведення спільних наукових досліджень з можливістю подальшої публікації їх результатів, організації та проведення міжнародних конференцій.

 

  

До кінця вересня заплановано розпочати роботу навчально-наукової лабораторії глобального сталого розвитку та студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення».

Окремо співробітниками кафедри обговорено та визначено основні напрями та терміни роботи з учнями випускних класів загальноосвітніх та інших навчальних закладів системи загальної середньої освіти і студентами коледжів – майбутніми абітурієнтами факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Ірина Барановська 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook