Співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин спілкуються з практиками

9 вересня 2016 року

7 вересня 2016 співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин доценти Вальчук О.А., Деркач С.С. та аспірант Турчик А.В. у рамках співпраці з компанією «Байєр» взяли участь у науково-практичному семінарі для практикуючих лікарів ветеринарної медицини. Семінар відбувся у м. Біла Церква в конференц залі Сіті Парк готелю.
Зокрема, доцентом Вальчуком О.А. були підняті такі важливі питання повсякденної практики лікаря ветеринарної медицини, як основи відтворення тварин та профілактика післяродових захворювань. Його доповідь «Основи відтворення тварин. Профілактика післяродових захворювань» викликала значний інтерес у слухачів, свідченням чого є велика кількість запитань доповідачу.

Виступ доцента Деркача С.С. стосувався проблематики, якій останнім часом незаслужено приділялось мало уваги – відтворення у кролівництві. На сучасному етапі розвитку сільського господарства дана галузь тваринництва займає все більш важливу роль. Його доповідь «Відтворення кролів: від А до Я» викликала жваву дискусію та знайшла численні позитивні відгуки серед присутніх.

Доповідь аспіранта кафедри Турчика А.В. стосувалася ще однієї важливої галузі тваринництва – свинарства: «Свинарство: як отримати більше поросят від однієї свиноматки. Досвід українських господарств». Доповідь не залишила байдужими навіть досвідчених лікарів-практиків, оскільки їм було про що запитати у доповідача.

Також співробітники кафедри провели профорієнтаційну роботу учасникам семінару, розповівши їм про основні переваги навчання НУБіП України та на факультеті ветеринарної медицини. Своїми виступами доповідачі факультету ветеринарної медицини вкотре підтвердили те, що НУБіП України є не лише освітянським вишем, а й дослідницьким, заслужено посівшим гідне місце у десятці кращих вузів України.


Завідувач кафедри акушерства, гінекології та

біотехнології відтворення тварин В. Й. Любецький.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook