Ректорат: маємо організовано розпочати новий навчальний рік

29 серпня 2016 року

     29 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Центральне питання, яке розглядалося, – початок нового навчального року і тому максимальна увага всіх підрозділів має бути приділена саме цьому. Ми маємо організовано розпочати навчальний процес, зазначив ректор.

     У четвер, 1 вересня, відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня знань, посвята першокурсників у студенти, відкриття погрудь двом видатним вченим на університетській Алеї слави. До свята доєднаються представники двох міжнародних делегацій з Вроцлавського університету наук про життя та Центру радіобіологічних досліджень при Норвезькому університеті наук про життя, а також члени Кабінету Міністрів, народні депутати України, керівники провідних аграрних компаній, випускники та інші почесні гості. Як зазначив очільник університету – 1 вересня – свято усіх студентів, викладачів і співробітників, тому всіх чекаємо на нашому стадіоні о 10 годині.

     Станіслав Ніколаєнко навів результати соціологічного опитування, яке проводилося під час розширеного засідання вченої ради університету минулого тижня. Після опрацювання з відповідними коментарями вони будуть опубліковані на офіційному сайті університету. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша коротко проінформував про стан підготовки до нового навчального року – залікові книжки, студентські квитки, обрання керівників органів студентського самоврядування в гуртожитках, електронний розклад – все буде готове вчасно.

     

     Про поточну роботу своїх підрозділів інформували учений секретар Оксана Барановська, керівники відділів кадрів – Микола Михайліченко, планово-фінансового – Олег Бронін, юридичного – Андрій Бова, навчального – Оксана Зазимко, науково-дослідної частини – Володимир Отченашко, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, голова профспілки Ростислав Тарасенко.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення формування навчальних програм для студентів-іноземців, проекту бюджету університету на 2017 рік, формування пропозицій з оптимізації госпрозрахункових підрозділів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтах – у гуртожитках №9 та 12 триває ремонт дахів, у п’ятому гуртожитку завершують капітальний ремонт чоловічої душової.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на завершенні прийому до аспірантури, перевірку готовності до навчального року корпусів № 2, 10 та 11.

     Ректор університету дав ряд доручень. Валерію Іщенку – жорстко контролювати економію енергоресурсів та розробити план ремонтних робіт у корпусі №3. Ігорю Ібатулліну – провести ефективну підготовку до осінньо-польових робіт, посівної кампанії.

     Ректорат розглянув також і інші питання життєдіяльності університету. 

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook