Відбулася зустріч деканату гуманітарно-педагогічного факультету з першокурсниками-контрактниками

17 серпня 2016 року

      За кількістю контрактників денної форми навчання гуманітарно-педагогічного факультет уже два роки поспіль займає третє місце по університету. 
     І під час вступної кампанії 2016 року був конкурс і між абітурієнтами, що виявили бажання навчатися за кошти юридичних і фізичних осіб, адже спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету користуються попитом в абітурієнтів. 
     12 серпня 2016 року відбулася зустріч деканату гуманітарно-педагогічного факультету з першокурсниками, які навчатимуться за умовами договору.

     

     Декан факультету Василь Шинкарук спрезентував структуру гуманітарно-педагогічного факультету, програму «подвійних дипломів», закордонного стажування для студентів, розповів про особливості освітнього процесу, закцентував на відмінностях поселення у гуртожиток першокурсників і старшокурсників.

     

     Приємно відзначити, що організаційна зустріч зацікавила і батьків першокурсників. Вони ставили питання, пов’язані із розкладом навчальних занять, проживання в гуртожитку, академічну мобільність, дозвілля.

Світлана Харченко,
заступник декана факультету 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook